Ben jij een Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige of Arts en wil jij graag helpen bij zorginstituten die jouw hulp op dit moment het hardst kunnen gebruiken? Iedereen die de bovengenoemde beroepen kan beoefenen nodigen wij uit om zich aan te melden. Ben jij in opleiding tot één van de bovenstaande beroepen dan ben je ook van harte welkom. Wij proberen de vraag zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Om snel te kunnen schakelen hebben we een overzicht gemaakt wat betreft de verdiensten. Deze willen we zo eerlijk mogelijk maken voor iedereen. Dit hebben we gebaseerd op de verdiensten die zorginstituten normaliter ook kunnen betalen. Deze zijn marktconform de CAO Ziekenhuizen. Dit geldt voor zowel de ZZP’ers als de mensen in loondienst.


Tarieven per uur

Loondienst:

Helpende

Verzorgende IG

Verpleegkundige

Arts

€ 13,97

€ 16,61

€ 18,38

€ 30,90

ZZP:

Helpende

Verzorgende IG

Verpleegkundige

Arts

€ 26,-

€ 30,-

€ 35,-

€ 55,-

Hoe werkt het? 

1

Meld je aan door op de onderstaande knop te drukken

2

Na het invullen van het formulier worden jouw gegevens verzameld.

3

Zodra er een hulpvraag bij ons aangevraagd wordt zullen wij contact opnemen.

4

Jij krijgt een mail van ons met welke documenten wij nodig hebben van jou om jou zo snel mogelijk in te kunnen zetten.

5

Na ontvangst van deze documenten krijg jij digitaal een contract opgestuurd. Deze kun je ook digitaal ondertekenen. Als jij als zzp’er ingeschreven staat ontvang je een samenwerkings- overeenkomst.

6

Vervolgens kan je de applicatie van Clevergig gaan downloaden en krijg je daar de diensten, waarbij hulp nodig is, te zien. Hier krijg je ook een aparte mail over met complete tekst en uitleg wat betreft de werking van de applicatie.

7

Het grootste voordeel is dat de infrastructuur van AB-Zorg ervoor zorgt dat jij als zorgprofessional net zoals in elke andere situatie gewoon betaald krijgt, de planning goed kan zien en dat de administratie op orde is.

Om de infrastructuur helemaal compleet te maken en zodat jullie als zorgverleners je alleen hoeft te focussen op het verlenen van de zorg, kan je nu via Corona Helpers beroep doen op een heel groot netwerk van betrokken inwoners door heel Nederland. Deze staan te trappelen om jullie te helpen bij het uitlaten van de hond of om even op de kinderen te passen. Op de website van Corona Helpers kun je een verzoek heel gemakkelijk indienen: www.coronahelpers.nl/hulp-gezocht 

Via Bezorg de Zorg kun je als hardwerkende zorgverlener tijdens de coronacrisis aangeven welke boodschappen je nodig hebt. Je vult een boodschappenlijst in op www.bezorgdezorg.nl en de boodschappen worden dan door een vrijwilliger bij jou in de buurt gedaan en bezorgd. Je krijg ter plekke een betaalverzoek, de bezorging is gratis. Er staan vrijwilligers door heel Nederland klaar om een handje helpen. Voor morgen nog boodschappen bestellen? Stuur jouw boodschappenlijstje in via www.bezorg-dezorg.nl!