Vanuit de zorgsector merkten wij dat er enorm veel gevraagd wordt op dit moment van iedereen die in de zorg actief is. Het Coronavirus is aangekomen in Nederland en verspreidt zich in rap tempo. We merken dat heel veel zorgverleners ook graag willen helpen, maar simpelweg niet weten waar de hulp op dit moment hard nodig is. Vandaar dat wij dit initiatief in het leven hebben geroepen. Dit allemaal tegen de minimale kostprijs.

Wij verzamelen hier simpelweg de hulpvraag waar die het hardst nodig is. En daarnaast alle zorgverleners die graag willen helpen. Dit doen wij in samenwerking met AB-Zorg en Clevergig. Door de samenwerkingen met een specialistisch uitzendbureau in de Zorg & Welzijn en planningssoftware ontwikkelaar, kunnen we alle zaken rondom het inzetten van onze Corona Helden goed faciliteren. Zo kunnen de Corona Helden zich focussen op het verlenen van de hulp!

Partners

Vragen pers?

Bent u van de pers? Neem dan even contact op met Mohamed Boussakouk op 06 – 39 840 114.

Corona Helden in het Nieuws

Corona Helden in het AD

Amersfoorts bedrijf lanceert Corona Helden om zorgmedewerkers te helpen: ‘we willen ze helpen hun werk te doen’

Corona Helden bij Q-Music

Nu ook landelijke aandacht voor het inititatief Corona Helden. Een mooi gesprek met Erik, tijdens de weekend ochtend show van Q-music, waarin we ons inititatief mochten uitleggen.

Corona Helden bij 100%NL

Ook 100%NL heeft een mooi platform waar aandacht wordt gevraagd voor alle Corona Helden die graag willen helpen. Bij 100%NL Helpt! mochten wij ook ons verhaal vertellen en aansluiten bij alle andere mooie initiatieven die ook de aandacht krijgen. 

Brand Ambassadors: Influencers helpen Corona Helden

Een diepe buiging voor iedereen die in de zorgsector actief is. Wij beschouwen jullie als Corona Helden. Wij weten dat jullie zonder pardon voor ons allen in de frontlinie aan het vechten zijn. Er is een grote groep die nog steeds graag wil helpen maar niet weten waar de hulp op dit moment het hardst nodig is.

SNS Bank: Zorg voor de zorg

Een diepe buiging voor iedereen die in de zorgsector actief is: de coronahelden, die zonder pardon voor ons allen in de frontlinie aan het vechten zijn. Er is een grote groep die nog steeds graag wil helpen maar niet weten waar de hulp op dit moment het hardst nodig is.

Tempo-Team: Vrijwilligerswerk tijdens corona

Door het snel verspreiden van het coronavirus is er op veel plekken in de zorg behoefte aan hulp. Deze website verbindt de helpers aan de hulpzoekende. Handig! Het gaat hier niet alleen om vrijwilligerswerk, maar ook om werk tegen betaling. Dus heb je ervaring in zorg, ben je zorgverlener met een paar uurtje over, of ben je in nog in opleiding? Hier vind je waar je kan helpen en wat de voorwaarden zijn!