We weten dat op dit moment door het Coronavirus er een enorme druk heerst op al onze zorginstituten door het hele land. Wij verwachten dat de piek nog moet komen en dat er daarom een enorme behoefte is aan zorgprofessionals die kunnen bijspringen.

Om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we het initiatief Corona Helden in het leven geroepen. Hier proberen we alle zorgprofessionals die kunnen en willen helpen bij elkaar te brengen.

De infrastructuur wordt door AB-Zorg verzorgd en dat ontzorgt jullie enorm. Vul het formulier in met contactgegevens. Vervolgens neemt AB-Zorg telefonisch contact op en kan daar de vraag ingediend worden. Zij zorgen ervoor dat de administratie op orde is. Hierdoor zijn er wel kosten noodzakelijk maar deze zijn terug gebracht naar het absolute minimum. AB-Zorg communiceert hieronder daarom ook openlijk en transparant over haar tarief.Kosten per gewerkt uur.

Helpende

Verzorgende IG

Verpleegkundige

Arts

€ 5,- 

€ 5,- 

€ 5,- 

€ 5,- 

In het formulier kun je aangeven welke beroepsgroep jullie hulp het hardst nodig heeft. Na akkoord kun je simpelweg de roostergaten opsturen met daarbij behorende beroepsgroep en dan gaat AB-Zorg deze voor je inzetten. Wij laten elkaar niet in de steek in deze crisistijden. Hier komen we samen doorheen!